tiistai 1. tammikuuta 2013

1-vuotissynttäreiden kasvonkohotus

Uusi vuosi, uusi blogivuosi. Kirjaimellisesti, koska Kärähtäneet täyttää tänään vuoden, jee :)


Uutta vuotta juhlistettiin kuoharilla, joka sai lisämakua ja väriä granaattiomenan mehusta ja siemenistä. 
Synttärin kunniaksi blogin ulkoinen ilme uudistuu, toivottavasti tykkäätte! Halusin eroon rakeisesta taustakuvasta, koska mielestäni taustakuva ja blogin sisältökuvat yhdessä tekivät kokonaisuudesta hieman levottoman. Jatkossa kuvitus tulee pelkästään sisältö- ja sivupalkin kuvista. Jatkossa haluaisin vielä helpottaa reseptien löydettävyyttä pienillä tunnisteviilauksilla, ja myös logon muokkaaminen kiinnostaisi, jos vaan suuret visioni joskus kohtaavat vähän pienemmät taitoni ;)

Kerroin jo toissapäivänä vuoden 2012 parhaista paloista, ja niitä riittikin vaikka kuinka! Muita muistelmia en 1 v. -synttärin kunniaksi vielä kirjoitakaan, koska tässä iässä niistä tulisi lähinnä mieleen vanhat koululaisvitsit Kekkosen hiustenhoito-oppaista tai muista maailman ohuimmista kirjoista :D

Vilautan menneisyyden verhoa kuitenkin sen verran, että tästä hernekeitosta kaikki siis alkoi (todennäköisesti en kyllä tänäkään vuonna saa otettua hernekeitosta kaunista kuvaa). Tai oikeastaan jo ennen sitä, koska kirjoitin blogin aloitusta edeltävän vuoden ruokajuttuja ihan vaan pöytälaatikkoon, kun en ollut varma, riittäisivätkö takamuksen lihakset istumaan ja päivittämään oikeaa blogia riittävän säännöllisesti. Ja pitihän sitä olla jotain pahan päivän varalle, jos oikein kiireinen aika koittaisi. Älypäänä koskaan kuvannut näitä tekeleitä, joten pöytälaatikossa ovat kirjoitukset edelleen - onneksi ei blogin normaali päivitys ole tuottanut suurempia ongelmia, ja materiaaliakin kertyy koko ajan.

Mutta mitä löytyy pöydästä alkavana blogivuonna 2013? Ainakin syksyllä testattua kitupiikkikuuria haluaisin kokeilla uudestaan, se alkanee tammikuun loppupuolella. Säästäväisyydestä on ennustettu trendiä, joten ehkä kerrankin minäkin satun yhtä aikaa samaan paikkaan jonkun trendin kanssa :D Lisäksi joutunen monen muun ruokailijan tavoin hyppäämään vuodenajalle tyypilliseen kevennyskelkkaan, koska ruokabloggaus yhdistettynä liikunnan vähenemiseen alkaa näkyä vyötäröllä. Miksikään dieettiblogiksi ei Kärähtäneet ole kuitenkaan muuttumassa, vaan pääosin mennään vanhalla meiningillä ja tehdään ihan kaikenlaista ruokaa.

3 kommenttia: